KRS247.no

Henter værvarsel...

Hektiske timer før åpning av nytt utested

Søvn er en luksus for teamet bak Barbarossa, som skal bli et utested utenom det vanlige i Kristiansand og perfeksjonisme er nøkkelordet for stedet som åpner der blant annet Havana Etcetera har vært tidligere.

– Vi holder på og jobber både dag og natt for å klare åpningen i morgen. Prosessen har tatt litt lenger tid enn forventet og det er på grunn av at vi har vært og er fortsatt veldig kritiske til enhver oppgave vi inntar, sier Ali Bouzari, daglig leder av Barbarossa til KRS247.

Ali Bouzari, daglig leder av Barbarossa (Foto: Alf Otto Fagermo)

Utestedet ligger vegg i vegg med Dis og skal rette seg hovedsaklig mot aldersgruppen 25+.

– Med Barbarossa så trenger du ikke gå til andre steder i Kristiansand. Du kan enten lytte til litt musikk eller hvis man ønsker noe mer upbeat, kommer vi til å ha en dør mellom Dis og Barbarossa til å være åpen slik at gjestene kan rett og slett sirkulere seg gjennom cirka 1000 til 1200 kvadratmeter, forteller Bouzari.

Det er også planlagt en storstilt åpningsfest når dørene åpnes klokken 22 torsdag kveld.

– Vi har invitert en DJ, så kommer det en saksofonist og en violinist for den kvelden der som skal underholde oss frem til tidlig om morgenen, holdt jeg på å si, sier han.

Det er DJ Chriss Mrc, Ingrid Berg Mehus og Anders Kjær som vil stå for underholdningen under åpningen av Barbarossa.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/330537386″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]