Annonse

Hederspris til nikkelverket


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Glencore Nikkelverk får årets hederspris av NHO Agder for sin satsning på lærlinger og etter- og videreutdanning av ansatte.

Nikkelverket har i dag 36 lærlinger fordelt på 11 ulike fag i tillegg til ansatte som tar fagbrev gjennom praksiskandidatorordningen. Kristiansandsbedriften støtter også årlig 2-3 ansatte som starter videreutdanning på teknisk fagskole eller ingeniørutdanning som bygger på fagbrev.

– Lærlingesatsningen er viktig del i vårt samfunnsansvar og en sentral del av vår rekrutteringsstrategi, sier HR-direktør Agnete Rieber-Mohn i en pressemelding fra NHO Agder. LUSTZONE

Hun understreker at Glencore setter stor pris på anerkjennelsen de har fått fra organisasjonen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer