Annonse

Har tro på ny rekord for Handelens dag


Foto: Pål Lomeland

Hundrevis av folk hadde stilt seg i kø foran sin favorittbutikk for å sikre seg tilbud først på Handelens dag. Harald Andersen synes det er utrolig kjekt at tradisjonen lever videre.

– Jeg ser egentlig bare smil i dag, og jeg synes at det at folk smiler og viser hverandre respekt når de samtidig prøver å gjøre gode kupp, så gir det en god følelse hos alle oss som er opptatt av det som skjer i Kvadraturen, sier daglig leder i Kvadraturforeningen til KRS247.

Harald Andersen speider utover folkehavet på Handelens dag - Foto: Pål Lomeland

Harald Andersen speider utover folkehavet på Handelens dag – Foto: Pål Lomeland

Han er selvfølgelig veldig fornøyd med været som gjør at de som kommer for å oppleve salgsfesten i byen benytter også sjansen til å få litt sol på seg.

– Det syder av liv i sentrum og det er fantastisk å se på, smiler Andersen som også har tro på at det kan bli satt nye rekorder i dag også.

– Vi blir alltid overrasket hvert eneste år over den økningen som Handelens dag har, og akkurat nå er det veldig mye trykk i byen. Så jeg håper bare at dette vil fortsette hele dagen, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer