KRS247.no

Henter værvarsel...

Har tro på ny rekord for Handelens dag

Hundrevis av folk hadde stilt seg i kø foran sin favorittbutikk for å sikre seg tilbud først på Handelens dag. Harald Andersen synes det er utrolig kjekt at tradisjonen lever videre.

– Jeg ser egentlig bare smil i dag, og jeg synes at det at folk smiler og viser hverandre respekt når de samtidig prøver å gjøre gode kupp, så gir det en god følelse hos alle oss som er opptatt av det som skjer i Kvadraturen, sier daglig leder i Kvadraturforeningen til KRS247.

Harald Andersen speider utover folkehavet på Handelens dag - Foto: Pål Lomeland

Harald Andersen speider utover folkehavet på Handelens dag – Foto: Pål Lomeland

Han er selvfølgelig veldig fornøyd med været som gjør at de som kommer for å oppleve salgsfesten i byen benytter også sjansen til å få litt sol på seg.

– Det syder av liv i sentrum og det er fantastisk å se på, smiler Andersen som også har tro på at det kan bli satt nye rekorder i dag også.

– Vi blir alltid overrasket hvert eneste år over den økningen som Handelens dag har, og akkurat nå er det veldig mye trykk i byen. Så jeg håper bare at dette vil fortsette hele dagen, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/212918020″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]