KRS247.no

Henter værvarsel...

Har tilbud fra Hånes

Etter at det i går ble klart at Øyvind Gausdal gir seg i Vindbjart etter årets sesong, har han allerede rukket å få et tilbud fra lagkamerat Christian Follerås. Storscoreren forventer nok flere tilbud, men sier til KRS247 at Hånes skal vurderes. 

– Jeg har snakket mye med «Follis». Hånes står klar med åpne armer og draktnummer 9. Det er ikke uaktuelt det, sier Gausdal til KRS247.

Det krever sitt å spille fotball i PostNord-ligaen, med treninger om ettermiddagene og kveldene etter jobb og kamper i helgene med mye reising. Nå skal familien få mer oppmerksomhet i fremtiden.

– Det er noen hjemme som krever mer og mer. Samtidig har jeg noen bein som sier litt ifra. Det tar mye krefter, utdyper han.

– Hva med å gi seg denne sesongen med tanke på hvordan det gikk med Vindbjart?

– Det er ikke noe gøy å gi seg med nedrykk. Det er ekstra surt å si nå at dette var siste sesong, men jeg hadde pratet med klubben før. Hadde vi holdt oss hadde ikke det vært noen forskjell.

– Vi har jo hørt om folk som har gitt seg i Vindbjart og siden kommet tilbake, ref. Follerås. Hvor stor sannsynlighet er det for at Gausdal lar seg overtale til et halvt år i Vindbjart neste år?

– Jeg er rimelig sikker på at jeg har spilt den siste kampen. Man vet jo aldri, og Follis sa jo det samme, men nå er fokuset på det som skjer hjemme. Det får jeg prøve å holde.