Annonse

Har funnet feil på mobilkranen


Arkivfoto: Pål Lomeland

Statens vegvesen har sammen med politiet undersøkt mobilkranen som forårsaket ulykken der en fem år gammel gutt døde av skadene ved Karuss skole i forrige uke. I dag ble det klart at det var en teknisk feil ved selve kranen.

– Det er på nåværende tidspunkt ikke mulig å si konkret hvilke feil som er funnet annet enn at Statens vegvesen har da konstatert at det er en bremsefeil ved denne mobilkrana. Så vil det jo bli gjennomført tekniske undersøkelser av denne for å undersøke nøyaktig hva feilen innebærer, forteller politiadvokat Rune Alsted Amundsen til KRS247.

Han ønsker ikke å si noe om dette frikjenner sjåføren eller hjelpemannen fra all skyld i forbindelse med ulykken.

– Det er for tidlig til å konkludere noe om. men det er jo klart at funnet er jo relevant for etterforskningen. Det er jo et viktig funn helt klart, sier Amundsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer