Annonse

Håper på støtte fra Startfansen


Steinar Skeie jubler for scoring mot Start i cupen i fjor. | Foto: Pål Lomeland

Vindbjarttrener Steinar Skeie er veldig godt fornøyd med å få en ny hjemmekamp mot et tippeligalag. Odds ballklubb gjester Moseidmoen når 3. runde av NM skal spilles i starten av juni. Nå frir Skeie til Kristiansandere og Startfans.

– Jeg håper på mer hjelp fra Kristiansand og Start utover vaffelsteking. Jeg vet at dersom Start hadde slått oss ut, hadde våre fans støttet opp om Start i resten av cupen. Nå håper jeg at Startfans også kan backe oss opp, for det ville vært god hjelp for oss, sier Skeie til KRS247.

Treneren mener cupen så langt har vært et eventyr for klubben.

– Å slå Start fortjent var i seg selv et eventyr. Når vi får enda en tippeligamotstander, er det en drøm.

– Hva med de kampene frem til neste cuprunde. Må du jobbe for å holde folk skjerpa?

– Nei, det er nesten motsatt. Vi må dempe ting littegrann og ikke stresse, fordi alle vil så inderlig vise seg fram i tiden opp mot kampen. Jeg så det i tiden opp mot Startkampen at folk var veldig fokuserte. Det taklet vi bra, og jeg tror vi takler denne oppkjøringen enda bedre.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer