KRS247.no

Henter værvarsel...

Håper på landsdekkende elevmøter

I år, for første gang, skal elevene ved Tangen videregående skoles medier- og kommunikasjonslinje invitere elever fra like studielinjer fra regionen. Målet er å få på plass en møteplass for fremtidens mediefolk i hele landet – på sikt.

Studentene er godt i gang med å forberede den aller første MK-festivalen i regi av skolens elever. Fredrik Fjellvang er selv elev på linja, og håper at festivalen kan bli et fast samlingspunkt for medier og kommunikasjons-studenter i fremtiden.

– Vitsen med denne festivalen er at medielinjer rundt forbi kan samles, sier Fjellvang til KRS247.

I år skal elever fra Vennesla og Kvinesdal videregående skoler komme til Kristiansand for å blant annet delta på Filmfest Ung, som er oppkjøringen til Barnefilmfestivalen. Fjellvang mener at det å knytte kontakter er veldig viktig for elevene.

– Det er mye med det å komme sammen. Kontakter er gull verdt. Kanskje noen av oss er fremtidens mediefolk?

Han håper at denne festivalen kan bli større i fremtiden.

– Det er veldig mange skoler som har vært positive til dette, men som kanskje ikke fikk det til i år. Vi håper at det på sikt blir en større greie. Vi håper at det kan bli noe stort, sier Fjellvang.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/258791115″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]