Annonse

Håper på landsdekkende elevmøter


Medier- og kommunikasjonselev ved Tangen VGS, Fredrik Fjellvang. | Foto: Glenn Th. Faannessen

I år, for første gang, skal elevene ved Tangen videregående skoles medier- og kommunikasjonslinje invitere elever fra like studielinjer fra regionen. Målet er å få på plass en møteplass for fremtidens mediefolk i hele landet – på sikt.

Studentene er godt i gang med å forberede den aller første MK-festivalen i regi av skolens elever. Fredrik Fjellvang er selv elev på linja, og håper at festivalen kan bli et fast samlingspunkt for medier og kommunikasjons-studenter i fremtiden.

– Vitsen med denne festivalen er at medielinjer rundt forbi kan samles, sier Fjellvang til KRS247.

I år skal elever fra Vennesla og Kvinesdal videregående skoler komme til Kristiansand for å blant annet delta på Filmfest Ung, som er oppkjøringen til Barnefilmfestivalen. Fjellvang mener at det å knytte kontakter er veldig viktig for elevene.

– Det er mye med det å komme sammen. Kontakter er gull verdt. Kanskje noen av oss er fremtidens mediefolk?

Han håper at denne festivalen kan bli større i fremtiden.

– Det er veldig mange skoler som har vært positive til dette, men som kanskje ikke fikk det til i år. Vi håper at det på sikt blir en større greie. Vi håper at det kan bli noe stort, sier Fjellvang.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer