Annonse

Håper på flere offentlige kontrakter


Goodtech har jobbet i lang tid med vannrensing. | Foto: Goodtech

Etter å ha blitt tildelt en kontrakt verdt 70 millioner kroner i Kristiansand, håper fungerende konsernsjef Arve Teie i Goodtech på flere kontrakter fra det offentlige. Arbeidet Goodtech skal gjøre i renseanlegget på Odderøya betyr mye for selskapet.

Fungerende konsernsjef i Goodtech, Arve Teie.

Fungerende konsernsjef i Goodtech, Arve Teie.

– Dette var en svært viktig kontrakt, både med tanke på størrelsen og det faktum at det er et veldig spennende anlegg dette som er på Odderøya – både teknisk og beliggenhetsmessig, sier Teie til KRS247.

Han synes det er spennende å være del i en løsning rundt et naturskjønt område. Han håper nå på enda flere offentlige prosjekter i oljenedgangstider.

-Det er viktig for oss. Det har vært viktig for oss fordi vi har hatt flere bein å stå på i mange år. Vi har ikke vært så eksponert inn mot olje- og gassiden, men vi har vår aktivitet inn der også. Offentlige investeringer er viktige for oss og for resten av næringslivet for å opprettholde et høyt aktivitetsnivå, sier Teie.

Videre er kontrakten viktig for firmaet for å komme inn i Kristiansandsregionen.

– Vi har et sterkt nærvær i Norge, og har jobbet med vann- og renseteknologi i svært lang tid. Vi har hatt lang tid på Jæren, og derfor er det svært hyggelig og viktig for oss å lykkes med å få en slik kontrakt i Kristiansandsregionen, forteller Teie.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer