Annonse

Håper på et grønt eventyr


Foto: Alf Otto Fagermo

Hildegunn Marie Schuff håper at kveldens stiftelsesmøte skal være begynnelsen på noe stort i hjemkommunen. Hun er innstilt som 1. kandidat for Miljøpartiet De Grønnes lokallag i Sogndalen straks det har blitt stiftet.

– Vi synes det er viktig at det er et grønt alternativ i lokalpolitikken og syntes det var på tide å få til et der vi bor også etter at partiet har fått lokallag både i Søgne og i Kristiansand, sier Schuff som sier at de starter i det små, men at det selvfølgelig finnes ambisjoner om å nå langt, først få nok medlemmer på listen som må leveres inn innen fristen i mars.

Stiftelsen av lokallaget i Sogndalen er en del av en landsomfattende kampanje kalt «Farg Norge grønt» i regi av hovedpartiet, der målet er å ha lokallag i 300 av Norges 420 kommuner aller helst før høstens kommunevalg. Schuff vet ikke hvorfor akkurat det antallet ble valgt, men det er et greit delmål som viser at partiet mener alvor med sin satsning.

På kveldens stiftelsesmøte vil i utgangspunktet de som har tatt initiativet til møtet være tilstede. Men Schuff sier at det er åpent for at alle som vil kan komme innom enten for å skrive seg på listen eller bare finne ut mer om partiet. Møtet vil finne sted i kommunestyresalen i Sogndalen rådhus.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar