KRS247.no

Henter værvarsel...

– Håper på å unngå de tre nederste plassene

Når NM i sparkesykkel skal avholdes i Kristiansand, skal man være forsiktig med å håpe for mye. I hvert fall ifølge deltaker Lars Michelsen. Både han og mesterskapets speaker, Bjørn Gilje Lillegraven, tror på høyt nivå i helgens konkurranse.

Nestleder i Norges Sparkesykkelforbund,Bjørn Gilje Lillegraven. | Foto: Alf Otto Fagermo

Nestleder i Norges Sparkesykkelforbund, Bjørn Gilje Lillegraven. | Foto: Alf Otto Fagermo

– Utøverne skal gjennom et tett opplegg. Flere typer konkurranser som miniramp- og park-konkurranse i tre aldersklasser, sier Lillegraven til KRS247.

Michelsen har hatt en oppskriftsmessig oppkjøring til dette mesterskapet.

– Jeg har øvd på de triksene jeg ønsker å gjøre, for så å ta det rolig de to siste dagene. Det har hendt at jeg har gått skikkelig på trynet før konkurransen, så jeg prøver å ikke pushe meg selv så altfor mye før jeg skal ut og kjøre, sier Michelsen.

– Hva tenker du om egne sjanser?

– Jeg har en sjanse til å komme opp i toppen, men jeg håper å unngå de tre nederste plassene. Det er en personlig greie for meg, samtidig som at alle de andre kjørerne er vanvittig flinke, sier Michelsen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/226581637″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]