Annonse

– Håper på å unngå de tre nederste plassene


Foto: Alf Otto Fagermo

Når NM i sparkesykkel skal avholdes i Kristiansand, skal man være forsiktig med å håpe for mye. I hvert fall ifølge deltaker Lars Michelsen. Både han og mesterskapets speaker, Bjørn Gilje Lillegraven, tror på høyt nivå i helgens konkurranse.

Nestleder i Norges Sparkesykkelforbund,Bjørn Gilje Lillegraven. | Foto: Alf Otto Fagermo

Nestleder i Norges Sparkesykkelforbund, Bjørn Gilje Lillegraven. | Foto: Alf Otto Fagermo

– Utøverne skal gjennom et tett opplegg. Flere typer konkurranser som miniramp- og park-konkurranse i tre aldersklasser, sier Lillegraven til KRS247.

Michelsen har hatt en oppskriftsmessig oppkjøring til dette mesterskapet.

– Jeg har øvd på de triksene jeg ønsker å gjøre, for så å ta det rolig de to siste dagene. Det har hendt at jeg har gått skikkelig på trynet før konkurransen, så jeg prøver å ikke pushe meg selv så altfor mye før jeg skal ut og kjøre, sier Michelsen.

– Hva tenker du om egne sjanser?

– Jeg har en sjanse til å komme opp i toppen, men jeg håper å unngå de tre nederste plassene. Det er en personlig greie for meg, samtidig som at alle de andre kjørerne er vanvittig flinke, sier Michelsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer