Annonse

Hans Antonsen blir ny direktør for Kilden


Foto: http://www.fylkesmannen.no

Hans Antonsen er ansatt som ny direktør for Kilden Teater- og Konserthus. Det melder Kilden Teater- og Konserthus i en pressemelding nå i kveld.

– Vi har hatt en grundig og omfattende prosess i forbindelse med ansettelsen, hvor mer enn 60 personer har vært vurdert. 30 prosent av dem er kvinner. Med Hans Antonsen har vi funnet en tydelig, uredd og godt kvalifisert leder. Kilden er en drivkraft i det sørlandske kulturliv, og vi ser frem til å samarbeide med Hans Antonsen for videre utvikling av teater- og konserthuset, sier styreleder Anne Carine Tanum.

Hans Antonsen (49) har vært ordfører i Grimstad siden 2007 og er en kjent stemme i samfunnslivet på Sørlandet.

Han har tidligere hatt en rekke verv i rikspolitikken, blant annet som generalsekretær i Venstre og statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet.

Etter noen år som informasjonssjef i Ericsson etablerte han det Kristiansands-baserte rådgivningsfirmaet Ordkraft i 2003.

Antonsen tiltrer stillingen i Kilden i løpet av høsten.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar