KRS247.no

Henter værvarsel...

– Handelens dag begynte for oss i august i fjor

Regntøyspesialisten er en av de butikkene som gjør mest ut av Handelens dag i Kvadraturen. For dem begynte planleggingen av en enkelt salgsdag allerede i fjor høst.

– Handelens dag begynner for oss på høsten, i august og september. Da går vi ut for å få fatt i interessante varepartier som kundene våre kan ha glede av. Vi har aldri presentert et bredere sortiment på handelens dag noen gang, sier en stolt daglig leder Harald Feyling.

Vår reporter besøker butikken tre timer etter åpningstid og Feyling er svært fornøyd med responsen fra publikum så langt.

– Det ser veldig lovende ut. Omsetningsmessig ligger vi litt foran fjoråret, så får vi bare se hvordan dagen ender. Det er en flott dag, stormende jubel og nydelig vær vær. Folk er smilende og fornøyde og da blir vi også det, smiler Feyling.

Denne ene handelsdagen betyr mye for mange av butikkene i Kvadraturen. Så også for Regntøysspesialisten.

– Vet du hva, den betyr veldig mye. Vi faktisk avhengig av å ha en knallgod Handelens dag. Det er den største og mest viktigste dagen gjennom hele året. Den slår også julesalget. Dagen er usedvanlig viktig for oss og det tror jeg er faktum for mange av butikkene i Kvadraturen, avslutter Feyling.