Annonse

Han overtar Helse Sør-Øst


(CC-BY-NO)

I dag ble det klart at tidligere banksjef Svein Gjedrem overtar roret i helseforetaket som dekker Østfold, Akerhus, Hedmark, Oslo, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder.

Det var helse- og omsorgsminister Bent Høie som oppnevnte nye styremedlemmer og styreledere for de regionale helseforetakene.

Gjedrem erstatter Ann-Kristin Olsen som tiltrådte som styreleder i 2016.

– Det er lagt vekt på at styrene samlet sett har relevant kompetanse ut fra de regionale helseforetakenes formål og utfordringer. Likevel er det ønskelig med en balanse mellom kontinuitet og fornyelse i det enkelte styre. Jeg vil takke styrelederne og styremedlemmene som nå går av for jobben de har gjort, sa helse- og omsorgsminster Høie i en tidligere utsendt pressemelding.

Den nye styrelederen leder sitt første styremøte hos Helse Sør-Øst den 1. februar.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer