Annonse

– Han har en helt utrolig historie


Merete Gulbrandsen og Inger Mjøs Foto: Helge Martin Markussen

Marco Elsafadi vokste opp i en flyktningeleir i Libanon før han kom til i 1987. Her i Kristiansand spilte han basketball i flere år for Kristiansand Pirates. Nå kommer han tilbake for å holde foredrag om mobbing i regi av Komfug. 

– Han har en historie som er sterk, og har et engasjement for barn og unge. Det er derfor vi har invitert han til å komme å fortelle barna som sliter at det er håp, sier Inger Mjøs og Merete Gulbrandsen til KRS247.

Kristiansand Kommune har valgt å lage et beredskapsteam mot mobbing, men de to mener kampen mot mobbing starter hjemme i de tusen hjem.

– Vi har alle et ansvar for å ta vare på også de andre barna i nabolaget, mener Mjøs.

– Ved å vise omsorg for andre barn, lærer vi også våre egne barn hvordan en skal være som et godt medmenneske, legger Gulbrandsen til.

I tillegg til Elsafadi kommer Arild Rekve for å fortelle om funnene i rapporten fra Djupedalutvalget som ble lagt frem nylig.

Foredraget er i kveld, mandag klokken 17.30 i Nils Henrik Aabels Hus i Tordenskjoldsgate.

Hør hele saken her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer