KRS247.no

Henter værvarsel...

– Han har en helt utrolig historie

Marco Elsafadi vokste opp i en flyktningeleir i Libanon før han kom til i 1987. Her i Kristiansand spilte han basketball i flere år for Kristiansand Pirates. Nå kommer han tilbake for å holde foredrag om mobbing i regi av Komfug. 

– Han har en historie som er sterk, og har et engasjement for barn og unge. Det er derfor vi har invitert han til å komme å fortelle barna som sliter at det er håp, sier Inger Mjøs og Merete Gulbrandsen til KRS247.

Kristiansand Kommune har valgt å lage et beredskapsteam mot mobbing, men de to mener kampen mot mobbing starter hjemme i de tusen hjem.

– Vi har alle et ansvar for å ta vare på også de andre barna i nabolaget, mener Mjøs.

– Ved å vise omsorg for andre barn, lærer vi også våre egne barn hvordan en skal være som et godt medmenneske, legger Gulbrandsen til.

I tillegg til Elsafadi kommer Arild Rekve for å fortelle om funnene i rapporten fra Djupedalutvalget som ble lagt frem nylig.

Foredraget er i kveld, mandag klokken 17.30 i Nils Henrik Aabels Hus i Tordenskjoldsgate.

Hør hele saken her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/200577017″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]