Annonse

Han er årets unge vekstskaper


Foto: Bård Gudim

Oppturen fortsetter for lederen av Red Rock. Der han i fjor fikk kronet sin innsats som vinner av Sørlandets unge leder, kunne han i går kveld motta Ernst & Youngs pris for årets unge vekstskaper.

Christoffer Jørgenvåg, som har bygget opp to selskaper i Kristiansand med basis i kunnskap om digitalisering av arbeidsoppgaver. Selskapene Red Rock Solutions AS og Red Rock Marine AS leverer henholdsvis egenutviklede billettløsninger for kollektivtransportbransjen og totalentrepriser på kraner og løfteutstyr.

Han startet virksomheten sin da han tok master i systemutvikling på Universitet i Agder og fikk med seg to medstuender og en represntant fra industrien. Den 18. oktober ble det klart at han gikk videre til finalen under Ernst & Youngs årlige kåring av Norges fremste vekstskapere og juryens begrunnelse for at Jørgenvåg vinner prisen «EY Young Entrepeneur Of The Year» er følgende:

«Årets Young-vinner har i en alder av 30 år, ved egen risiko og god forretningsforståelse, bygget opp to vellykkede selskaper som på få år har etablert en produktportefølje som i dag brukes av selskaper verden rundt. Han har siden oppstarten vist god evne til å omsette planer til reelle handlinger, han har jobbet målrettet for å bygge strategiske allianser og selskapene har fortsatt betydelig vekstpotensial.»
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer