Annonse

Han blir ny sjef i LOS


Anders Gaudestad (42) overtar som administrerende direktør i LOS AS etter Geir Tønnesland, som har takket ja til en stilling utenfor Agder Energi.

– Vi er svært tilfredse med at Anders har takket ja til jobben. Han har en personlighet som passer selskapet. Gjennom tidligere lederjobber i HP, PwC, Vetro Solar, SAE Vind og Agder Energi har Gaudestad bevist at han har kraft og evne til å utvikle et selskap og se forretningsmessige muligheter, sier Steffen Syvertsen, styreleder i LOS AS i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å starte arbeidet som administrerende direktør i LOS, og går til jobben med respekt for det arbeidet som er gjort, og de prosesser selskapet er inne i, sier Gaudestad.

Anders Gaudestad har vært styremedlem i LOS, og tiltrer som administrerende direktør 1. juni etter Geir Tønnesland som har ledet LOS i nær fire år.

– Geir har lyktes med å utvikle kundeporteføljen og utført en omorganisering i selskapet, og vi ønsker ham alt godt på veien videre, sier Steffen Syvertsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer