Annonse

Gutten som gikk gjennom isen er død


Stedet der 12-åringen gikk gjennom isen. | Foto: Ann Helen Gjerde

Den 12 år gamle gutten som tidligere i dag ble reddet opp livløs fra Vestjørn, døde i kveld på Rikshospitalet i Oslo.

Da gutten ble sendt til Sørlandet sykehus i ettermiddag, ble tilstanden hans beskrevet som alvorlig skadd og ustabil. Han ble fløyet med luftambulanse og det ble satt i gang intensiv behandling på Rikshospitalet. Men livet hans stod ikke til å redde.

Oppvekstdirektør i Kristiansand, Arild Rekve, sier til Fædrelandsvennen at han ble orientert om dødsfallet litt før klokken ti i kveld.

– Dette er en tragisk ulykke og våre tanker går til guttens familie og venner. Kommunens kriseteam følger tett opp for å ta vare på der som er rammet, også elevene som var sammen med avdøde da de gikk gjennom isen. Det er mange som rammes, sier Kristiansands ordfører Harald Furre til Fædrelandsvennen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer