Annonse

Gutt (15) har tilstått knivstikkingen


Foto: Pål Lomeland

Politiet har pågrepet og siktet en 15 år gammel gutt som i avhør har tilstått å stå bak knivstikkingen av Jakob Abdullahi Hassan (14) og Tone Ilebekk (48) mandag ettermiddag.

Det kom frem på en pressekonferanse som ble holdt nå i dag morges.

– Rundt klokken 21:00 ble han siktet for dobbeltdrapet og ble presentert for siktelsen. Han fortalte umiddelbart at han hadde gjennomført drapene, sier sjef for felles kriminalenhet, Terje Kaddeberg Skaar.

Gutten skal ha gitt en detaljert forklaring til politiet i avhør og den setter de sin lit til.

Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av dagen.

Politiet kan bekrefte at gutten er i omgangskretsen til avdøde Hassan, men ønsker ikke å gå ut med mer detaljer rundt hva som var bakgrunnen for knivstikkingen. De ønsker heller ikke å bekrefte at det var 14-åringen som var det tiltenkte offeret for knivstikkingen.

Hør innledningen fra pressekonferansen som ble holdt nå klokken 09:00 i her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer