Annonse

Grå uke, men kanskje fin helg


Arkivfoto: Pål Lomeland

Det ligger an til noen grå dager med spredt regn denne uka. Det forteller vakthavende meteorolog hos StormGeo, Ina Wollertsen.

– For Sørlandet ser det dessverre ikke veldig lovende ut denne uken, sier Wollertsen til KRS247.

Det kommer østlig og sørøstlig vind, noe som gir skyet vær med regn og lavere temperaturer. Dog kan det bedres til helgen.

– Mot helgen ser det ut til at et høyttrykk siger inn sørover over Skandinavia. Da øker sjansen for tørt vær og sol igjen.

– Hvilke temperaturer kan vi vente oss?

– Det er mer høstlig. 10-12 grader midt på dagen, omtrent. Nå vil det være lite klarvær om natten sørpå, så temperaturen faller ikke så veldig når solen går ned. Til helgen kan det bli en del kaldere om natten når det er mindre skyet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer