Annonse

Grå helg i vente


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder

Vakthavende meteorolog hos StormGeo, Roar Teigen, sier at dagens glimt av sol og blå himmel i Kristiansand ikke er et tegn for at vi har en spesielt fin helg foran oss.

– Det blir en østlig vind som dominerer. Da blir det fort en god del skyer på Sørlandet, sier Teigen til KRS247.

Han sier folk skal forberede seg på stort sett opphold i morgen. Det er mulighet for nedbør i form av sludd og regn langs kysten, men mengden vil være liten. Det kommer til å blåse surt fra nordøst.

– På søndag er det enda litt verre. Da kommer det inn et nedbørsområde som gir sludd langs kysten og snø lenger inn i landet.

– Hva med de som skal til fjells i helgen?

– Lørdagen blir det veldig rolige vindforhold og stort sett oppholdsvær, men med en god del skyer. På søndag kommer det inn litt spredt snø også i fjellet, og vinden øker opp i muligens liten kuling på utsatte steder. Det blir forholdsvis guffent på søndagen, sier Teigen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer