Annonse

Godt besøkt «supertirsdag»


Arkivfoto: Pål Lomeland

Det oppstod lange køer på E18 i formiddag da Dyreparken kunne glede seg over noen positive nyheter etter en helg med to tragiske hendelser.

– Jeg har snakket med ansatte her i dag som kaller dette for supertirsdag. Jeg tror med sikkerhet jeg kan si at dette er den største dagen så langt i år, sier administrerende direktør i Dyreparken, Per Arnstein Aamot til Agderposten.

Fra åpning klokken 10 til rundt 11.30 skal det ifølge direktøren ha gått inn 100 besøkende hvert minutt inn i parken. Aamot tror også være bidro til det gode besøket.

– Passelig temperatur, litt overskyet, men ikke regn. Vi er glad i sommer og sol her også altså, men slikt vær gir mye besøk, sier direktøren.

Fjorårets besøksrekord er i overkant av 22.000 samlet for Dyreparken, Badelandet og Kaptein Sabeltann-forestillingen og like etter kl. 12 i dag hadde 11.200 kommet innenfor portene til selve parken, mens 700 hadde besøkt Badelandet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer