Annonse

Gjør Norge på Nytt


Sunniva Ødegård og Martin Herman Sørensen

19. mars inviterer nok en gang studentene ved UiA og BI andre studenter og næringslivsfolk til konferansen i Kilden. Årets tema er Ledelse – På godt og vondt. 

– Vi hadde en brainstorm der vi jobbet med hvilke foredragsholdere som var tilgjengelig, og hvilket tema vi skulle ha. Vi landet på dette, som vi tror er relevant for både studenter og andre, sier Martin Herman Sørensen til KRS247.

Blant foredragsholderne finner vi Hanne Kristin Rhode, som var en profilert leder i Politiet tidligere. Nå er hun forfatter og foredragsholder på heltid.

– Hun skal snakke om kommunikasjonsbasert ledelse, forteller Sørensen. Hvordan skal man ordlegge seg, og det har hun stor kompetanse på med tanke på bakgrunnen sin fra politiet, mener Sørensen.

Øystein Bonvik som har skrevet boken «Ikke frist meg inn i ledelse», skal snakke om det at ikke alle passer til å være leder.

– Han påpeker at det kan være negativt både for bedriften og lederen selv, sier Sunniva Ødegård.

Andre foredragsholdere er Erik Solér, Belinda Bjerke, Jan Erik Narvesen og Kris Haanes.

– Vi merker at det ikke bare er studenter fra BI og Det økonomiske fakultet som vil være med, og alle er hjertelig velkommen, avslutter Sørensen.

Billetter er til salgs på norgepaanytt.no

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar