Annonse

Gjett hva som kommer tilbake


Foto: Pål Lomeland

De som trodde vinteren var over og det nå var våren som kom, må tro om igjen. Det er sendt ut et OBS-varsel fra Meteorologisk Institutt som kan gi vanskelige kjøreforhold. 

 

 

I OBS-varslelet skriver Meteorologene: «Fram til midt på torsdag vil det komme mye nedbør i ytre strøk i øst, lokalt 40-50 mm. Nedbøren vil stort sett komme som sludd/snø/veldig våt snø. Det vil også blåse nordøstlig opp i sterk kuling på kysten fra onsdag kveld til torsdag morgen. Dette kan gi lokalt vanskelige kjøreforhold. I fjellområdene vil østlig kuling og snø gi vanskelige kjøreforhold her.»

Dermed er det for dere som allerede har skiftet til sommerdekk å enten la bilen stå i morgen, eller skifte tilbake til vinterdekk.

Hør hva vakthavende meteorolog ved StormGeo, Cecilie Villanger, har å si om de neste timers og dagers vær her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer