Annonse

Gir seg som politiker i bystyret


Dag Vige (V) | Foto Jone Nyborg

Dag Vige har sittet de siste 23 av 27 årene i Kristiansand Bystyre. Men fra neste høst er det slutt for mannen som flere har omtalt som selve Mr. Venstre.

Vige mener det er på tide at yngre krefter tar over partiet etter kommunevalget neste år, men ser at det er negativt at hele den sittende bystyregruppen har sagt nei til gjenvalg.

– Det er selvsagt litt trist, men jeg tror det er folk i partiet som kan ta over og vise god Venstrepolitikk i årene som kommer.

Han har hele tiden vært en markant talsmann for tiggerne i byen, noe han har måttet tåle til dels sterk hets for. Men det har ingenting med avgjørelsen om å gi seg, snarere tvert imot.

– Når man møter så sterk motstand som jeg har i denne saken, så blir jeg mer innbitt på å kjempe de svakes sak. Så dette har ingenting med denne avgjørelsen å gjøre forteller han.

Hør hele intervjuet med Vige her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar