Annonse

Gardens musikk- og drillkompani til Kristiansand


Foto: Forsvaret

Kombinasjonen av marsj, drill og konsert er noe tredje gardekompani er best på i verden. Nå kommer de på en sørlandsturné, med base i Kristiansand. Daniel Sørensen fra Tveit Union Musikkorps er stolt over å ha fått dem til Kristiansand.

– De er et av verdens mest anerkjente korps hva gjelder musikk og drill. Det er stort å få dem til Ravnedalen, sier Sørensen til KRS247.

Kompaniet er i gang med sin sørlandsturné denne uken, og den største konserten de gjør er i Ravnedalen på fredag.

– Hvem andre enn korpsnerder bør få med seg dette?

– Det er et veldig godt spørsmål. Det er en bred meny de kommer med. Når tredje gardekompani kommer, så kommer de med intet mindre enn 120 kvinner og menn. Da kommer også drilltroppen som vil holde et eget show foran scenen.

Flere detaljer om kompaniets sørlandsbesøk, sjekk ut kompaniets egne nettsider.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer