Annonse

Garanterer ikke penger til Norway Summer Games


Ordfører i Kristiansand, Harald Furre (H). | Foto: Pål Lomeland

Ordfører i Kristiansand, Harald Furre, er veldig positiv til arrangementet som går av stabelen i august og ble lansert i går ettermiddag. Likevel vil han ikke love økonomisk støtte fra kommunen.

– Kommunen har mulighet til å være med å støtte opp under et slikt arrangement, men vi har ennå ikke sett søknaden og administrasjonens tilrådning, sier Furre til KRS247.

Planen er at det skal arrangeres et stort idrettsstevne i Kristiansand med 20 idretter og over 30 klubber representert. Ordføreren er klar på at selv om pengesøknaden er under behandling og derfor ikke kan forskutteres, er det flere måter for kommunen å støtte opp under arrangementet.

– Kommunen er viktig for å tilrettelegge for arrangementer i byen. Ikke minst så vil jo veldig mange av disse idrettsarrangementene skje i kommunale anlegg, sier Furre.

Prosjektleder for Norway Summer Games, Kevin Juhl-Thomsen, puster likevel normalt.

– Den absolutt største styrken i prosjektet finansielt sett er at arrangementet er ferdig finansiert. Derfor kan vi gå ut og lansere det, forteller Juhl-Thomsen.

Det betyr ikke likevel at hele budsjettet er skrevet i stein. Han mener det er viktig nå at næringsliv, kulturliv, kommunen og andre mulige støttespillere viser hvor sterkt de ønsker prosjektet og hvor stort de ønsker at det skal være.

Hør radiosaken i spilleren under.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer