Annonse

Går rettens vei for å stoppe P-huset


Ved 15-tiden i dag leverte aksjonsgruppen Torvets venner inn et krav om umiddelbar byggestans hos Kristiansand tingrett.

De ber om at arbeidet stanses i åtte uker og har fått bistand av advokat Per Holter-Andersen til å levere inn en begjæring om midlertidig forføyning. Han forklarer at det er snakk om tre forhold som er uavklart. Dette gjelder klagen til overvåkingsorganet ESA, at kontrollkomiteen i kommunen skal vurdere om den politiske prosessen rundt byggingen av parkeringsanlegget har gått riktig for seg og at det er en politisk bevegelse som kan gi et annet flertall etter valget.

Advokaten sier overfor NRK at de krever en umiddelbar stopp i anleggsarbeidet til de tre overnevnte forholdene er avklart, men de arkeologiske utgravingene skal få fortsette.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer