KRS247.no

Henter værvarsel...

Går hest av huse for gratistilbud

Folk er villige til å gjøre det lille ekstra for å få noe gratis. Det fikk en pizzarestaurant i Kristiansand erfare, når de annonserte et lite markedsføringsstunt på Facebook.

Som et ledd i et markedstiltak pizzakjeden kjører nasjonalt, ønsket den lokale avdelingen å gjøre noe spesielt. Kampanjen har et Texas-relatert tema, og restauranten oppfordret sine følgere på Facebook til at alle som kom ridende til hest for å hente pizzaen, fikk denne gratis.

Og responsen har ikke latt vente på seg. Restaurantene på Fiskebrygga og i Sørlandsparken har siden kampanjen startet for en uke side hatt besøk av nærmere 50 ryttere og hester, som alle har kommet ens ærend for å sikre seg en gratis pizza.

– Jeg hadde aldri forventet en slik respons, medgir eier og daglig leder av Dolly Dimples i Kristiansand, Asbjørn Dovland til KRS247.

Sørlandsparken er i umiddelbar nærhet til et ridemiljø. Derfor var det naturlig med noe respons her, men at det kommer folk ridende gjennom Kvadraturen, det hadde Dovland ikke sett for seg.

– Dette er fantastisk gøy. Det var mest ment som en spøk, men nå kommer det daglig ryttere til hest for å skaffe seg gratis pizza. I går hadde vi besøk av en hel familie til hest på restauranten vår i Sørlandsparken.