Annonse

Går hest av huse for gratistilbud


Folk er villige til å gjøre det lille ekstra for å få noe gratis. Det fikk en pizzarestaurant i Kristiansand erfare, når de annonserte et lite markedsføringsstunt på Facebook.

Som et ledd i et markedstiltak pizzakjeden kjører nasjonalt, ønsket den lokale avdelingen å gjøre noe spesielt. Kampanjen har et Texas-relatert tema, og restauranten oppfordret sine følgere på Facebook til at alle som kom ridende til hest for å hente pizzaen, fikk denne gratis.

Og responsen har ikke latt vente på seg. Restaurantene på Fiskebrygga og i Sørlandsparken har siden kampanjen startet for en uke side hatt besøk av nærmere 50 ryttere og hester, som alle har kommet ens ærend for å sikre seg en gratis pizza.

– Jeg hadde aldri forventet en slik respons, medgir eier og daglig leder av Dolly Dimples i Kristiansand, Asbjørn Dovland til KRS247.

Sørlandsparken er i umiddelbar nærhet til et ridemiljø. Derfor var det naturlig med noe respons her, men at det kommer folk ridende gjennom Kvadraturen, det hadde Dovland ikke sett for seg.

– Dette er fantastisk gøy. Det var mest ment som en spøk, men nå kommer det daglig ryttere til hest for å skaffe seg gratis pizza. I går hadde vi besøk av en hel familie til hest på restauranten vår i Sørlandsparken.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer