Annonse

Går av som sykehusdirektør


Arkivfoto: Sørlandets sykehus

Jan-Roger Olsen er ferdig som direktør ved Sørlandets sykehus til sommeren. Det kommer frem i en pressemelding fra sykehuset i dag.

– Det har vært mange år med store og krevende oppgaver og Jan-Roger har gjort en kjempegod jobb som direktør for Sørlandets sykehus i mange år, og nå har jeg forståelse for at han går over i en ny fase. Dette har vært en dialog mellom styret og direktøren som gjør at vi nå er enige om at han fratrer som direktør når det blir sommer, forklarer styreleder ved Sørlandets sykehus, Camilla Dunsæd, til KRS247.

Hun bekrefter at den svekkede tilliten til direktøren er en del av de oppgavene som har vært krevende den siste tiden.

I sommer vil Jan-Roger Olsen ta ett år lønnet studiepermisjon før han vil gå inn i en annen rolle ved Sørlandets sykehus i sitt siste aktive arbeidsår før han går av med pensjon i 2019.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer