KRS247.no

Henter værvarsel...

– Galskap å skape usikkerhet om Nye Veier

Finansminister og partileder i FrP, Siv Jensen, mener regjeringen har vist at den prioriterer samferdsel. Da blir Nye Veier vesentlig i fremtiden, og ministeren er meget skeptisk til at Arbeiderpartiet ikke vil verne om det nye selskapet.

– Jeg synes det er helt galskap når Arbeiderpartiet nå skaper usikkerhet om Nye Veier AS. Det betyr i så fall å slepe oss baklengs inn i fremtiden. Det betyr at skattebetalerne må betale mer for dårligere veier. Det synes jeg er en dårlig idé, men det var sånn det var i samferdselspolitikken til den forrige regjeringen. Jeg tror ikke velgerne til tilbake til det, sier Jensen til KRS247.

– Det er mange viktige veiprosjekter som er under bygging og på vei til å bli vedtatt. Noen av de prosjektene vil Nye Veier AS ha ansvaret for.

Hun er klar på at Sørlandet er en viktig region for partiet hun leder. Ikke bare er det stort sett god oppslutning rundt partiet i landsdelen, men partiet hennes er i posisjon i to av de viktigste byene i Vest-Agder i tillegg. Regjeringen tar landsdelen på alvor, mener hun.

– Vi har allerede vist at samferdsel står høyt på listen for denne regjeringen. Vi har gjort kraftfulle løft i investeringer til nye vei- og baneprosjekter, og i tillegg har vi tatt ned vedlikeholdsetterslepet.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/305421857″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]