Annonse

– Galskap å skape usikkerhet om Nye Veier


Foto: Glenn Th. Faannessen

Finansminister og partileder i FrP, Siv Jensen, mener regjeringen har vist at den prioriterer samferdsel. Da blir Nye Veier vesentlig i fremtiden, og ministeren er meget skeptisk til at Arbeiderpartiet ikke vil verne om det nye selskapet.

– Jeg synes det er helt galskap når Arbeiderpartiet nå skaper usikkerhet om Nye Veier AS. Det betyr i så fall å slepe oss baklengs inn i fremtiden. Det betyr at skattebetalerne må betale mer for dårligere veier. Det synes jeg er en dårlig idé, men det var sånn det var i samferdselspolitikken til den forrige regjeringen. Jeg tror ikke velgerne til tilbake til det, sier Jensen til KRS247.

– Det er mange viktige veiprosjekter som er under bygging og på vei til å bli vedtatt. Noen av de prosjektene vil Nye Veier AS ha ansvaret for.

Hun er klar på at Sørlandet er en viktig region for partiet hun leder. Ikke bare er det stort sett god oppslutning rundt partiet i landsdelen, men partiet hennes er i posisjon i to av de viktigste byene i Vest-Agder i tillegg. Regjeringen tar landsdelen på alvor, mener hun.

– Vi har allerede vist at samferdsel står høyt på listen for denne regjeringen. Vi har gjort kraftfulle løft i investeringer til nye vei- og baneprosjekter, og i tillegg har vi tatt ned vedlikeholdsetterslepet.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer