KRS247.no

Henter værvarsel...

G Travel ekspanderer ytterligere – nå i Sverige

Det Kristiansandsbaserte reiseselskapet G Travel skal fra nyttår inn i Sverige. Selskapets administrerende direktør Finn Vetle Hansen kan nå fortelle at de har inngått kontrakter med åtte svenske reisebyråer.

G Travel overtok tidligere i år store deler av Via Egencias franchisetagere, og har med det økt omsetningen i gruppen til rundt tre milliarder kroner.

Siden Flyspesialisten startet opp for nærmere 25 år siden og med tiden i Via Egencia har G Travel opparbeidet seg en hel del rutine i bransjen. Likevel er det ikke snakk om en stor og kjent aktør, ifølge direktøren.

– Det har nok oppstått et lite hull etter at det gikk som det gikk med Via Egencia. Det er hyggelig å se at de satser på en relativt ukjent aktør, selv om vi har vært 25 år i bransjen, sier Hansen til KRS247.

Selskapets satsing skal i første omgang til Resehuset i Jönköping, AKI Travel og AKI Golftravel i Borås og Varberg, Respartner i Ängelholm og Helsingborg og Tranås resbyrå i Tranås og Solna. Disse selskapene har en samlet omsetning på rundt 700 millioner kroner. Det gjør at G Travels omsetning nærmer seg fire milliarder kroner. Nøkkelen til suksessen ligger i selskapets idé om menneskelig kontakt.

– Det har tradisjonelt vært lite bevegelse i reisebyrånæringen. De har vært veldig tro fra sin side, men vi ser nå at flere og flere byrå nå ser verdien av den menneskelige faktoren. De ser at det er det vi satser på, og dermed ønsker de å bruke oss, sier Hansen.

Hør intervju med den administrerende direktøren her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/221271613″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]