KRS247.no

Henter værvarsel...

G Travel blir landsdekkende

G Travel som har hovedkontor i Kristiansand blir fra nyttår en ny landsdekkende reisebyråkjede, etter at flere tidligere kontorer i Via Egencia-kjeden melder overgang. 

– Vi har eid disse reisebyråene i 25 år. Vi har også de siste åtte årene vært ekspansive i utlandet og bygget opp dette under merkenavnet G Travel. Når da Via Egencia ikke ville ha med seg disse reisebyråene videre, så var vi raskt ute og fikk de med oss, forteller Administrerende direktør Finn Vetle Hansen.

Det nye selskapet vil ha rundt 280 ansatte spredt utover store deler av Norge, og på seks kontorer i utlandet. Den samlede omsetningen for hele kjeden anslås å bli hele 2 milliarder kroner, heter det i en pressemelding fra selskapet.

G Travel blir den fjerde største reisebyrågruppen i Norge etter Via Egencia, Berg-Hansen og HRG. Hansen, håper at man kommer seg inn på pallen i løpet av de neste årene.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/206033397″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]