Annonse

G Travel blir landsdekkende


G Travel som har hovedkontor i Kristiansand blir fra nyttår en ny landsdekkende reisebyråkjede, etter at flere tidligere kontorer i Via Egencia-kjeden melder overgang. 

– Vi har eid disse reisebyråene i 25 år. Vi har også de siste åtte årene vært ekspansive i utlandet og bygget opp dette under merkenavnet G Travel. Når da Via Egencia ikke ville ha med seg disse reisebyråene videre, så var vi raskt ute og fikk de med oss, forteller Administrerende direktør Finn Vetle Hansen.

Det nye selskapet vil ha rundt 280 ansatte spredt utover store deler av Norge, og på seks kontorer i utlandet. Den samlede omsetningen for hele kjeden anslås å bli hele 2 milliarder kroner, heter det i en pressemelding fra selskapet.

G Travel blir den fjerde største reisebyrågruppen i Norge etter Via Egencia, Berg-Hansen og HRG. Hansen, håper at man kommer seg inn på pallen i løpet av de neste årene.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer