KRS247.no

Henter værvarsel...

– Fullt mulig å sette nye rekorder

I går ble Kjetil Tverå (43) fra Vennesla besøkende nummer 1 million i Dyreparken i Kristiansand og vant med det 50 årskort for å ha nådd den milepælen. Administerende direktør Per Arnstein Aamodt tror ikke toppen er nådd.

– Vi som jobber i parken har en evne til å alltid rette blikket fremover. Jeg tror jubileet neste år er en gyllen anledning til å slå enda flere rekorder, sier Aamodt til KRS247 og viser til at Dyreparken fyller 50 år i 2016.

Med snaue to måneder igjen av året blir rekorden fra 2012 grundig slått.

Kjetil Tverå (43) fikk en mottakelse han sent vil glemme som besøkende nummer 1 milion. (Foto: Dyreparken)

Kjetil Tverå (43) fikk en mottakelse han sent vil glemme som besøkende nummer 1 milion. (Foto: Dyreparken)

– Jeg vil anslå at vi kan ende opp på mellom 1,01 og 1,02 millioner besøkende til slutt, sier direktøren som gir blant annet været og Hakkebakkeskogen skylden for at årets sesong har vært så god.

– Vi hadde stor oppmerksomhet rundt den store og monumentale nyheten i god tid i forveien. Så har vi fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra gjestene hele sommeren på den attraksjonen. I tillegg så var sommeren i år ganske kald, og relativt sett lite nedbør. Det er bra dyreparkvær. Det er selvfølgelig flere andre ting også som har spilt inn, men jeg vil si at akkurat de to har vært hovedgrunnen til at vi har truffet bra i år, forklarer Per Arnstein Aamodt.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/231176091″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]