Annonse

Full stans på Sørlandsbanen


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Det har gått et ras på toglinjen mellom Kongsberg og Drangedal. Det rammer Sørlandsbanen ved at all trafikk er innstilt forbi det området.

– Vi har folk på vei til stedet for å undersøke situasjonen og vi håper på å komme med mer informasjon om når banen kan åpnes igjen før 15:00, sier pressevakt i Jernbaneverket, Inge Hjertaas til KRS247.

Det skal dreie seg om et ras som har gått ved sporet.

NSB skriver på sine nettsider at de jobber med å organisere alternativ transport forbi rasstedet, men at det er lite tilgang på dette. De oppfordrer folk til å følge med på sanntidstjenesten «Er toget i rute» for nærmere informasjon om forsinkelsene som vil oppstå.

Siste meldinger nå går ut på at alle tog er innstilt på grunn av nedbørsmengdene på Østlandet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer