KRS247.no

Henter værvarsel...

Full fres inn mot studiestart

Leder i STA, studentorganisasjonen i Agder, Kai Steffen Østensen, lever et veldig hektisk liv i dagene inn mot både Arendalsuka og studiestart. Kampen mot klokka er den tyngste akkurat nå, når han må jobbe fra 08 til 23 hver dag for å få ting i land.

STA-leder Kai Steffen Østensen. | Foto: Arne Borgersen

– Det er alt fra forberedelser til studiestart, Arendalsuka og hvilke arrangementer vi skal inn på, hvor skal studentene fremme sin sak og så går det på forberedelser til Stortingsvalget. Det er viktig for studentene i år å bruke stemmeretten sin, sier Østensen til KRS247.

Det går sjelden lang tid før det handler om politikk for STA-lederen. Han er selv aktiv politiker for Arbeiderpartiet både i Vest-Agder og i Farsund. Videre er han medlem av Bispedømmerådet i Agder og Telemark. Hans politiske bakgrunn har ofte blitt tema når han skal representere alle studenter.

– Det er selvfølgelig noen ganger litt vanskelig når man har saker hvor man mener både det ene og det andre. Jeg er veldig opptatt av at når jeg er i jobben min som studentleder, så snakker jeg for studentene. Da er det den politikken vi har vedtatt der som er den øverste. Så kan man oppleve at det noen ganger blir vanskelig, men da er det viktig å ha et team rundt seg. Det har jeg i studentorganisasjonen, sier studentlederen.

Hør hvilke saker Østensen mener bør være viktige for studentene når man først er inne i et valgår i lydavspilleren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/337120478″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]