Annonse

Frykter ikke nedgangen i oljebransjen enda


Varaordfører Jørgen Kristiansen (KrF). | Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Mens Stavanger og Bergen kommuner opplever stor svikt i skatteinntektene fra arbeiderne i oljebransjen, har Sørlandet fortsatt et pusterom. Det mener varaordfører Jørgen Kristiansen.

Han mener at offshorebedriftene i Kristiansand er mer rettet mot service i Angola og Brasil og ikke mot norsk sokkel melder NRK Sørlandet.

Han er likevel bekymret for arbeidsledigheten i kommunen. Den har økt fra 3 til fire prosent. Varaordføreren mener svikt i anleggsbransjen er årsaken til dette.

Kristiansen mener kommunens skatteinntekter for arbeiderne i Kristiansand på langt nær ikke rammer kommunen så hardt som vestlandskommunene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar