Annonse

Frykter ikke konkurransen fra hvitevaregigant


Daglig leder hos Rolfs Elektro Sørlandsparken, Svein Kristian Vikstøl. (Foto: Vegard Feltstykket)

Rolfs Elektro i Kristiansand er ikke redd for å miste kunder når Skousen Hvitevarer starter opp i byen.

– Nei, det er jeg ikke. Da må de kjøre en ekstrem service på toppen av det hele. Vi leverer varer, setter på plass, tar med det gamle og hiver det. Det tviler jeg på at disse kommer til å gjøre. Jeg frykter ikke at vi kommer til å miste noen kunder på denne etableringen.

Bakgrunn: – Dansk hvitevaregigant til Kristiansand

Som KRS247 meldte fredag, starter Skousen snart opp i Kristiansand. Den danske hvitevaregiganten er den lengstlevende av sitt slag i Danmark, og er allerede etablert med ti butikker i Norge. I likhet med Rolfs Elektro, baserer også de sitt varesortiment på hvitevarer, uten at det ser ut til å bekymre Vikstøl nevneverdig.

– Sånn jeg ser det nå, skal det ikke være noen bekymringer. Vi har jo store aktører rundt oss fra før. Det må vi ikke glemme. Vi har Elkjøp, Lefdal og Expert, så de skal få noe å bryne seg på når de kommer hit, sier han med et glimt i øyet.

Vikstøl mener at de har mer enn nok med å tenke på seg selv, og sier at de må feie for egen dør, så får de andre feie for sin. Men han er klar på at de må være oppmerksomme på den kommende konkurrenten.

– Vi skal være på hugget både når det gjelder pris og ikke minst service.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer