Annonse

Fremdeles stor kø på E39


Saktegående kø på E39. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Det er lange køer på E39 etter at et vogntog har sperret veien i over en time. Trafikken går sakte i retning Kristiansand ved Volleberg, ifølge KRS247-fotograf Tor Erik Schrøder.

– Køen beveger seg sakte, og det er heller ingen varsling for de som kommer i retning Kristiansand på at de er på vei inn i uføre, forteller Schrøder.

Politiet fikk melding om vogntogets plassering ved Volleberg ca kvart på fem i ettermiddag, tirsdag. Politiet dirigerer trafikken mens bergingsbil hentes. Vegvesenet anbefaler nå bilister å kjøre fylkesvei 114. Schrøder fikk kommet seg av veien etter å ha beveget seg sakte i mange minutter.

– Jeg fikk kjørt av mot Langenes, og jeg anbefaler andre å gjøre dette. Køen går fryktelig sakte, og det kom veldig få biler fra andre retningen, forteller fotografen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer