Annonse

Fra hvitt til grått på søndag


Foto: Glenn Th. Faannessen

Når søndag kommer, har et nytt lavtrykk satt sitt preg på været her sørpå. Dette vil mest sannsynlig føre til stigende temperaturer. Nedbøren som er meldt, vil falle som regn eller sludd i kystnære strøk.

– Det høytrykket vi har hatt over Skandinavia vil svekkes. Et lavtrykk legger seg inn i Nordsjøen og trekker østover. Det gjør at det blir økende vind, langs kysten vil det blåse liten storm de mest utsatte plassene. Lavtrykket gir også nedbør, sier Solbjørg Apeland fra StormGeo.

Det vil holde seg kaldt til det nærmer seg helgen. Da kommer et nytt lavtrykk, og da vil temperaturene stige og det er usikkert om nedbøren faller som snø i kystnære områder.

– I dagene som kommer vil det være snøbyger for hele Sørlandet, men kysten får det meste. På søndagen vil kystområdene være mest utsatt for regn, mens indre strøk får mer snø. Prognosene er litt usikre.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer