Annonse

Fortsatt ingen spor etter Quarg


Redningsskøyta Bendt R. Rasmussen - Arkivfoto: Henrik Gimle

Rundt 17 pårørende deltok i dagens leteaksjon etter Ole Jørgen Hageli Quarg som har vært savnet siden mandag.

På grunn av bedre vær satte rundt 30 mannskaper fra Røde kors, Norske redningshunder og Roverspeidere, i tillegg til Redningsskøyta og andre båter i går kveld i gang letingen på nytt. Og i dag fortsatte de på øyer og langs strandlinjer og i følge Fædrelandsvennen skal de ha søkt også langt inn i Mandal kommune etter den savnede dykkeren.

Nå blir det opp til politiet å avgjøre veien videre. Audun Eide fra Agder politidistrikt, som koordinerte dagens leteaksjon, forteller til avisen at det kan bli aktuelt å gjenoppta letingen på mandag med fly over et større område og dykkere over et mindre, begrenset område.

I følge NRK Sørlandet ble det søkt vestover fra Vestre Fiske, mot fastlandet og på øyer i området. I dag vil de fortsette å lete på øyer og langs strandlinjer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer