Annonse

Søker etter savnet 26-åring i Otra


Letemannskaper fra lørdagens aksjon (Foto: Pål Lomeland)

Tipset om at den savnede Anna Lisa Halvorsen befant seg på Vegårshei stasjon fredag ettermiddag er sjekket ut av politiet, og blir sett på som et feilaktig. 

– Vi har ikke noe leteaksjon pågående på Vegårshei i forhold til dette tipset, sier etterforskningsleder John Thomas Homme.

Det var Tvedestrandsposten som mandag meldte at en privatperson hadde gjort en obesrvasjon av den savnede på Vegårshei stasjon fredag ettermiddag. Anna Lisa Halvorsen flyttet fra Vegårshei for cirka ett år siden. Da hadde hun bodd på Vegårshei i om lag fire år.

Etterforskningsleder, John Thomas Homme (Foto: Casper Lehland)

Etterforskningsleder, John Thomas Homme (Foto: Casper Lehland)

26-åringen forsvant fra Vennesla torsdag. I følge etterforskningslederene vil politiet fortsetter å lete i Venneslafjorden og området sørover. Sammen med frivillige organisasjoner ønsker de å søke i hele elva, ned til Kristiansand.

– Vi har ingen konkrete funn, men vi sjekker ut tips og informasjon vi har fått fra publikum. Framover jobber vi med å få inn nye opplysninger, og sjekke ut de vi allerede har, sier Homme.

Hør intervjuet med Homme her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer