Annonse

Fortsatt vedlikeholdsarbeid på Sørlandsbanen


Foto: Alf Otto Fagermo

NSB kommer til å fortsette med buss for tog i Rogaland på Sørlandsbanen fra og med mandag. Og denne gangen blir strekningen med buss enda lenger.

– Det er fordi det blir stengt på selve Moi stasjon, forteller markedsansvarlig for Sørlandsbanen, Dag Brekkan, til KRS247.

– Vi kommer fortsatt bare til å jobbe mellom Moi og Egersund, understreker fungerende kommunikasjonssjef for Bane Nors infrastrukturområde Sør, Torgald Sørli.

I første omgang viser oppdatert rutetabell hos NSB at det skal kjøres buss for tog på dagtid mandag til torsdag og deler av helgen hvor siste stopp for tog vestover blir Sira, noe som også er første stopp for tog østover.

Rutetabellen gjelder fra mandag 11. desember 2017 og frem til 4. mars 2018.

Les mer om prosjektet hos Bane Nor.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer