Annonse

Fortsatt nedgang i flytrafikken på Kjevik


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Der flytrafikken på landbasis har opplevd en økning i september, opplever Kjevik lufthavn at det fortsatt er færre som reiser med fly.

Det kommer frem i nye tall fra Avinor. Disse viser at det var totalt 98534 som reiste med fly til og fra Kristiansand lufthavn Kjevik i forrige måned og til tross for at innenlandstrafikken er så å si uendret, er det utenlandstrafikken som sørger for at det er en nedgang på 3 prosent i antall passasjerer.

Det gikk også færre fly i september med en nedgang på totalt 8,4 prosent.

Så langt i år har også Kjevik opplevd en nedgang på 3,7 prosent i antall passasjerer i forhold til i samme periode i fjor, mens det har gått 4,4 prosent færre fly til og fra lufthavnen.

Se hele oversikten hos Avinor.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer