Annonse

Fortsatt ingen pågrepet etter knivstikking


Foto: Pål Lomeland

Til tross for at alt tilgjengelig mannskap var ute og lette i natt, har verken politiet eller Kripos funnet den eller de som stod bak knivstikkingen ved Wilds Minne skole på Lund i Kristiansand mandag ettermiddag.

– Vi har kalt inn alt tilgjengelig mannskap, både ute i felt og inne på politihuset. Vi etterforsker bredt, og har bedt om både teknisk og taktisk bistand fra Kripos, sa sjef for Felles kriminalenhet og konstituert visepolitimester i Agder, Terje Kaddeberg Skaar til Fædrelandsvennen sent i går kveld.

Det skal dreie som en 14 år gammel gutt fra Fiskå skole og en 48 år gammel kvinnelig barnehageansatt som ble knivstukket og drept i går ettermiddag. Det skal ikke være noen relasjon mellom ofrene.

Politiet vet fortsatt ikke når knivstikkingen faktisk skjedde og de vet heller ikke om gjerningspersonene har reist fra Kristiansand.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer