Annonse

Fortsatt flybuss i Kristiansand


Illustrasjonsfoto: Aptum/Jon Petter Thorsen

Til tross for at Haga Buss legger ned sitt tilbud om flybuss mellom Kvadraturen og Kristiansand lufthavn Kjevik, betyr det ikke at det ikke lenger blir mulig å ta buss til lufthavnen.

AKT har i flere år hatt et rutetilbud med linje 35 som har kjørt inni mellom til lufthavnen. Som følge av meldingen om at det kommersielle tilbudet Flybussen legges ned fra 7. januar, kunne Vest-Agder Fylkeskommune i dag fortelle at AKT har utvidet sitt tilbud fra 9. januar.

«Lokalbuss (linje 35 Tveit) vil opprettholde sitt tilbud mellom Kristiansand sentrum og Kjevik. Som enhver lokalrute, følger linje 35 en oppsatt ruteplan og fastsatt trasé. Den vil dermed ikke tilpasse avgangstider som følge av for eksempel forsinket flyankomst. Fra 9. januar vil lokalbussens ankomst/avgangsholdeplass bli flyttet sin terminalbygget ved plass B. Det innebærer at en eksisterende holdeplass A ved Kjevikveien opphører,» står det i en pressemelding på fylkeskommunens nettsider.

Det vil gå 17 daglige avganger til Kjevik og 14 avganger fra lufthavnen på hverdager, 15 avganger til og 13 fra på lørdager og 7 til og fra Kjevik på søndager.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer