Annonse

Fortsatt buss for tog på Sørlandsbanen


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Sørlandsbanen er fortsatt stengt mellom Kristiansand og Vennesla frem til fredag. NSB har satt opp buss mellom de to stedene i begge retninger.

– Situasjonen er den at vi har en fylling i Aukland i Kristiansand som er blitt vasket ut av alle store vannmengdene som har kommet de siste dagene, og vi ser oss nødt til å stenge banen for å kunne bygge denne fyllingen på nytt igjen, forteller fungerende kommunikasjonssjef i Bane Nor region sør, Torgald Sørli til KRS247.

Det går tog som normalt mellom Kristiansand og Stavanger og mellom Vennesla og Oslo, mens det altså går buss for tog mellom Kristiansand og Vennesla til arbeidet er ferdig.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer