Annonse

Fornøyd tross liten økning


Foto: Alf Otto Fagermo

Årets utgave av kampanje «Jeg kjører grønt» klarte ikke å nå Jortveits mål om 5000 påmeldte deltakere, men likevel var det over 3000 som meldte seg på i år også.

– Så lenge vi får over 3000 påmeldte så kan vi fortsatt holde på med dette, sier Bjørne Jortveit, rådgiver i ATP-samarbeidet i Kristiansandsregionen til KRS247.

Han er likevel glad for å se at det er noen helt nye bedrifter som har meldt seg på i kampen om å bli den grønneste bedriften i Kristiansand. Av 184 bedrifter var det teleoperatøren Phonero som vant i sitt første år som deltaker i kategorien for bedrifter mellom 51 og 200 ansatte.

– Vi har lagt merke til at bedrifter som holder til i sentrum har lettere for å gjøre det godt i kampanjen. Det er fordi det er så godt kollektivtilbud i sentrum, sier Jortveit.

I klassen for bedrifter mellom 15 og 50 ansatte var det Fysio- og ergoterapeuter team øst-vest som stakk av med førstepremien for andre året på rad.

Mens det i klassen for bedrifter under 15 ansatte var det en nykommer, nemlig Vitus Apotek Vestre Torv, som stakk av med den gjeveste prisen.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer