KRS247.no

Henter værvarsel...

Fornøyd tross liten økning

Årets utgave av kampanje «Jeg kjører grønt» klarte ikke å nå Jortveits mål om 5000 påmeldte deltakere, men likevel var det over 3000 som meldte seg på i år også.

– Så lenge vi får over 3000 påmeldte så kan vi fortsatt holde på med dette, sier Bjørne Jortveit, rådgiver i ATP-samarbeidet i Kristiansandsregionen til KRS247.

Han er likevel glad for å se at det er noen helt nye bedrifter som har meldt seg på i kampen om å bli den grønneste bedriften i Kristiansand. Av 184 bedrifter var det teleoperatøren Phonero som vant i sitt første år som deltaker i kategorien for bedrifter mellom 51 og 200 ansatte.

– Vi har lagt merke til at bedrifter som holder til i sentrum har lettere for å gjøre det godt i kampanjen. Det er fordi det er så godt kollektivtilbud i sentrum, sier Jortveit.

I klassen for bedrifter mellom 15 og 50 ansatte var det Fysio- og ergoterapeuter team øst-vest som stakk av med førstepremien for andre året på rad.

Mens det i klassen for bedrifter under 15 ansatte var det en nykommer, nemlig Vitus Apotek Vestre Torv, som stakk av med den gjeveste prisen.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/296263033″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]