Annonse

Fornøyd med besøkstallet så langt


Prosjektleder i Tall Ships Races 2015 i Kristiansand, Bjarne Ugland (Foto: Pål Lomeland)

I dag klokken 16.00 ble Tall Ships Races 2015 formelt åpnet. Nærmere 100 skuter besøker byen og publikum strømmer nå til havneområdene for å få med seg folkefesten.

Tross regnvær er prosjektleder, Bjarne Ugland svært fornøyd med publikumstilstrømningen til havneområdet da KRS247s reporter traff ham like før den offisielle åpningen.

– Ja fantastisk, jeg synes det er helt utrolig mange mennesker her i dag, sier Ugland.

Det har versert en forventning om nærmere 500.000 besøkende over de neste tre dagene.

– Vi har ikke noen spesielle forventninger til antall publikummere. Vi steller i stand en fantastisk folkefest og vi tror at folk kommer. Og det er et utall av fantastiske seilkuter å se på, så det er dumt hvis folk lar være å komme, sier prosjektlederen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

tall_ship_lørdag3

Han mener arrangementet er svært viktig for Kristiansand som by.

– Min personlige mening er at dette betyr mye. Både rent profileringsmessig for Kristiansand i forhold til Norge og resten av verden. Men så tror jeg det betyr mye for folk flest å få en sånn fest med så mye underholdning, uten å betale en eneste krone. Jeg tror det gir litt tilbake til Kristiansand i forhold til at dette er en god by å bo i.

Tall Ships Races startet fredag og Ugland kan fortelle at man stort sett har kontroll på logistikken.

– I et så stort arrangement som dette er det alltid ting som må løses underveis. Men i det store og det hele fungerer det bra.

tall_ship_lørdag5
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer