KRS247.no

Henter værvarsel...

Fornøyd med besøkstallet så langt

I dag klokken 16.00 ble Tall Ships Races 2015 formelt åpnet. Nærmere 100 skuter besøker byen og publikum strømmer nå til havneområdene for å få med seg folkefesten.

Tross regnvær er prosjektleder, Bjarne Ugland svært fornøyd med publikumstilstrømningen til havneområdet da KRS247s reporter traff ham like før den offisielle åpningen.

– Ja fantastisk, jeg synes det er helt utrolig mange mennesker her i dag, sier Ugland.

Det har versert en forventning om nærmere 500.000 besøkende over de neste tre dagene.

– Vi har ikke noen spesielle forventninger til antall publikummere. Vi steller i stand en fantastisk folkefest og vi tror at folk kommer. Og det er et utall av fantastiske seilkuter å se på, så det er dumt hvis folk lar være å komme, sier prosjektlederen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

tall_ship_lørdag3

Han mener arrangementet er svært viktig for Kristiansand som by.

– Min personlige mening er at dette betyr mye. Både rent profileringsmessig for Kristiansand i forhold til Norge og resten av verden. Men så tror jeg det betyr mye for folk flest å få en sånn fest med så mye underholdning, uten å betale en eneste krone. Jeg tror det gir litt tilbake til Kristiansand i forhold til at dette er en god by å bo i.

Tall Ships Races startet fredag og Ugland kan fortelle at man stort sett har kontroll på logistikken.

– I et så stort arrangement som dette er det alltid ting som må løses underveis. Men i det store og det hele fungerer det bra.

tall_ship_lørdag5