Annonse

Foreslår innepåske – været holder seg ikke


Hovden i finværet. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Fint vær vil prege de første dagene denne uka. Fra og med torsdag slår været om, og det blir grått vær med nedbør i form av regn langt opp i fjellet. Selv de som har tatt turen til påskefjellet kan belage seg på regn, skal vi tro StormGeo.

– Dere bør benytte de dagene, sier vakthavende meteorolog hos StormGeo, Solbjørg Apeland, og viser til starten av uka.

– For fra torsdag av er det skyet og lange perioder med nedbør, både for Agder og fjellheimen. I lavlandet blir det regn, og i løpet av helgen så kan det bli såpass mildt at det blir regn helt opp til Hovden, også. Vi venter snøgrensa rundt 700-1000 meter.

Hun råder folk til å kjøpe seg bøker og brettspill og kose seg innendørs siste halvdel av påsken. Det grå været varer nemlig ut påsken, ser det ut til.

– Men så er det håp at når man kommer ut i april at et høytrykk skal bygge seg opp, sier Apeland og avslutter med at det fort kan bli liggende i en uke om det skjer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer