Annonse

– For noen hverdagshelter!


Foto: Pål Lomeland

Tidligere denne uken la Netthandelen-gründer Einar Øgrey Brandsdal ut en historie som har spredt seg rundt på nettet.

Historien er sann og er fortalt av en bekjent av Brandsdal, som fikk 1000 kroner av politimennene som fant ham rekene rundt i sentrum av Kristiansand natt til 17. mai for å samle tomflasker for å få råd til å kjøpe ting til barna på nasjonaldagen som jo er barnas dag.

– Mannen har et økonomisk komplisert liv, og det er fantastisk når politiet gjør som de gjør. For noen hverdagshelter de er – helt rått! skriver Brandsdal i Facebook-innlegget som du kan se i sin helhet under.

Politiet var først ganske skeptisk til mannen og fikk en narkotikahund til å lukte på ham, men etter hvert som tiden går og mannen til slutt blir med på en kjøretur til Shell på Gartnerløkka, tror politiet til slutt på ham og mannen blir belønnet med 500
kroner hver av politimennene.

(Artikkelen fortsetter etter Facebook-innlegget)

Fantastisk sterk og rørende historie.I dag var en spesiell dag. Hadde møte tidligere i dag, med en av Kristiansand`s…

Posted by Einar Øgrey Brandsdal on 27. mai 2015

Radiokanalen P4 har vært i kontakt med småbarnsfaren som fikk gaven natt til 17. mai og han sier at denne episoden kommer han til å huske resten av livet.

Stasjonssjef ved Kristiansand politistasjon, Ole Hortemo, sier til kanalen at de foreløpig ikke har vært i kontakt med de to politimennene, men han synes det er hyggelig hvis de har bidratt personlig til noen som ikke har det så greit.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer